privefinance
15 години
професионален опит
и експрертиза

лицензиран кредитен посредник

„ПРИВÈ ФИНАНС“ ООД е лицензиран кредитен посредник, вписан в регистъра на БНБ под регистрационен номер BCI000089. Ние сме лицензиран кредитен посредник, който не извършва дейност като обвързан кредитен посредник – работим с всички търговски банки в България, като се водим единствено от интереса на клиента. „ПРИВÈ ФИНАНС“ ООД не събира такси от потребители – физически лица , при предоставяне на услуги като кредитен посредник съгл. Чл. 7, ал. 1, т. 5 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребителите (ЗКНИП) и не предлага услуги по предоставяне на съвет съгл. Чл.7,ал. 1, т.4 от ЗКНИП.

Ние  предлагаме кредитно посредничество, съдействие, анализ  и консултации за всички потребителски, ипотечни и бизнес кредити.

pf_web_aboutus_icon_1

кредитно
посредничество

pf_web_aboutus_icon_2

съдействие
и лично отношение

pf_web_aboutus_icon_3

анализ
и консултации

Ние сме на Ваша страна, защото за нас водещи са винаги, единствено и само интересите на клиента. В наше лице, Вие ще намерите индивидуален подход и лично отношение, професионализъм и финансови решения за себе си и за Вашия бизнес.

При нас Вие ще намерите професионалисти в областта, както на кредитирането (в лицето на нашия екип) , така и сред нашите партньори. „ПРИВÈ ФИНАНС“ има сключени договори с фирми в сферата на недвижимите имоти; застрахователни компании и брокери; оценителски агенции; строители и инвеститори, както и компании, специализирани в подготовката и документално осигуряване на бизнес кредитиране. Всички те предоставят преференциални условия и цени за наши клиенти.

„ПРИВÈ ФИНАНС“ ООД не е единствено кредитен посредник. „ПРИВÈ ФИНАНС“ ООД е естествено продължения на професионалния път на по- голямата част от екипа ни.
Ние сме екип от хора, с дългогодишен опит в банковата сфера. По- голямата част от нас са доказани професионалисти, заемали ръководни позиции в различни банки.
Зад нас стоят почти 15 години професионален опит и експертиза, утвърдени начин и стил на работа и най – вече – много доволни клиенти и сигурни партньори.

Екип от професионалисти
Мая Колова
Управител
Галин Маджаров
Ръководител направление
Направление „Кредитиране на физически лица и стратегически партньорства“
Александра Хаджийска
Кредитен консултант
Направление „Развитие и кредитно консултиране на канали за продажба партньорска мрежа“
Красимир Иванов
Мениджър Стратегически клиенти
Направление „Кредитно посредничество“ – гр. Бургас

Нашите Парнтьори

Банки

Застрахователни компании

Сделки с недвижими имоти

Имате Въпроси?
свържете се с нас за консултация на
+359 888 788 780