privefinance

Ние сме на ваша страна

лицензиран кредитен посредник

Дружеството има сключени договори за партньорство с всички големи банки. Наши партньори са едни от най- сериозните, утвърдени и надеждни строители, инвеститори, агенции за недвижими имоти и застрахователи.

КРЕДИТИ

В тази секция, както и на нашия сайт,  няма да откриете списък с документи, нито дефиниция на банкови понятия. И то не защото не ги знаем, а защото вярваме, че с това трябва да се заемем ние, като специалисти в областта.

Това е и причината по- долу да намерите маркирани видовете кредити, за които можем да сме Ви полезни.  Ако не намирате това, което търсите – обадете ни се, нека потърсим заедно решение за Вас.

ЖИЛИЩЕН И ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

Жилищен и ипотечен кредит е кредит за закупуване на готов имот, или имот в строеж, както и ипотека на собствен имот.

Жилищните и ипотечните кредити в различните банки са с различни дефиниции и параметри. За нас е важно да знаем каква е Вашата цел, възможности, търсене. Наша работа е да намерим финансиране за постигането й.

Мечтаният
Дом

Специалните
Моменти

ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ

Потребителските кредити за физически лица са кредити за текущи потребности, ремонтни дейности, покупка на автомобили, техника и т.н.  Сумата на тези кредити е в диапазона от 500 лв. – 150 000 лв. По своята същност, потребителските кредити са необезпечени, като в зависимост от сумата и срока, има различни изисквания, условия и видове. Заедно ще изберем този, който пасва на Вашите нужди. 

РЕФИНАНСИРАНЕ НА КРЕДИТИ

В случай, че условията по Вашия кредит не отговарят на очакванията или разбиранията Ви за пазара, ние сме на разположение да преразгледаме възможностите за оптимизирането им- жилищни и ипотечни, потребителски или бизнес.

По-Добри
Условия

Важните
Решения

БИЗНЕС КРЕДИТИ

„ПРИВÈ ФИНАНС“ ООД ще проучи и всички възможности за финансиране на  Вашия бизнес и ще Ви предостави цялата информация, необходима за правилното за Вас решение.  Ние работим съвместно с наши партньори, професионалисти в областта на корпоративните финанси по отношение на:
  • Подготовка на документи;
  • Структуриране на сделка;
  • Проект на цялостно фирмено финансиране;
  • Консултиране и работа по европейски проекти;

УСЛУГИ

„ПРИВÈ ФИНАНС“ ООД има партньорски договори с редица големи строители и инвеститори, агенции за недвижими имоти, застрахователни дружества, при конкурентни условия и цени за наши клиенти.

Съдействие за намиране на имот

Документална подготовка на всяка сделка

Съдействие при изготвяне на пазарна оценка на имота

Съдействие и оферти от застрахователни компании

Професионално съдействие и работа по бизнес кредити

КАК РАБОТИМ ЗА ВАС

1

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

абсолютно неангажираща среща за дефиниране на необходимостта от финансиране. На нея ще обсъдим какви са Вашите очаквания за ползвано кредитиране, при какви параметри на заема ще се чувствате спокойни и сигурни за финансите си, какви са възможностите Ви, и разбира се, какви са предпочитанията Ви. Основната цел на нашата среща/ консултация е да разберем какви са плановете Ви за бъдещето и как бихме могли да ги адаптираме към условията на банките, за да намерим най- добрия вариант.

2

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПАРАМЕТРИ НА КРЕДИТА

на база на резултата от първоначалната консултация, заедно ще определим възможния размер на Вашия кредит, ще се съобразим с Вашия доход и евентуални обезпечения

3

ИЗБОР НА БАНКА

 изборът на банка ще оставим на Вас, а ние ще анализираме офертите на всички банки, съобразно кредита, типа на сделката, изискванията на страните по нея.

За всеки клиент има банка и не за всички тя е една и съща. Това не е просто част от концепцията ни за развитие, а безспорен факт и ние ще намерим най- подходящата банка и оферта за Вас.

4

ОДОБРЕНИЕ НА КРЕДИТА

при одобрение на Вашия кредит, ние ще се ангажираме с подготовка, подписване на всички необходими документи, както и с организиране и изповядване на сделката в зависимост от кредит

5

ТЕКУЩ ПРЕГЛЕД НА ПАЗАРНИ УСЛОВИЯ

макар и финализирали работата по Вашия кредит, ние периодично ще следим условията на пазара на кредити, и във всеки момент, в който имаме предложение за Вас, ще се свържем, за да Ви уведомим.

ЗАПИШИ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
свържете се с нас на +359 888 788 780

 

Екип

Вие ни познавате, или поне познавате някой, който ни познава. Ние работим на този пазар отдавна. И можем. И знаем как.
И вие го знаете, което е по-важното.

Мая Колова

Управител